Topcu Beach Residence

U t l e i e a v f e r i e b o l i g i A l a n y a

TOPCU BEACH RESIDENCE IV

 

 

Leiligheten i Topcu Beach Residence IV er beliggende direkte ved stranden, med nydelig utsikt over middelhavet, middelalderborgen i Alanya og store deler av den Tyrkiske Riviera.

 

Leiligheten er av meget høy kvalitet og har en særdeles god beliggenhet direkte på stranden ved den tyrkiske riviera ved Alanya. To store balkonger som vender ut mot havet, og hvor den fantastiske solnedgangen kan nytes mens man slapper av etter en lang dag på stranden eller i bassenget.

 

Leiligheten har soveplass til 10 (12) personer - fordelt på 2 soverom (pluss evn sovesofa i stuen med plass til 2). Den har 2 bad, stor stue med en fantastisk utsikt utover stranden og middelhavet. Det er direkte og privat adkomst til stranden fra den private hagen.

 

Leiligheten er fullt utstyrt med oppvaskmaskin, vaskemaskin, mikrobølgeovn, strykejern, kaffetrakter, toastjern (med mer) og tv/dvd. Det er aircondition og takvifter i alle rom. Det er stort felles barnevennlig bassengområde med sklier og eget barnebasseng. I tillegg er det trimrom, sauna/tyrkisk bad og aktivitetsrom med bordtennis og biljardbord til fritt bruk for alle våre gjester.

 

Leiligheten ligger i rolige Mahmutlar i Alanya, og med kort avstand inn til Alanyas pulserende uteliv og med ca 1 1/2 times kjøretur til et stort utvalg golfbaner i Belek.

 

Adresse

Øvrige fasiliteter

Topcu Beach Residence IV

- Panoramautsikt

Mahmutlar, Alanya

- Direkte adkomst til stranden

Middelhavsområdet øst, Tyrkia

- 2 stk balkong

 

- 25m svømmebasseng

Bruttoareal

- barnebasseng & vannsklie

130m2

- AC og vifter i alle rom

 

- TV/DVD

Antall soverom/soveplasser

- Aktivitetsrom med biljard og bordtennis

2 / 10 (+2 på sovesofa) + evn barneseng

- Heis

 

- Golf  (Belek

Avstand til strand

- Utvask og transfertjeneste

0 meter

- Komplett inventarliste ser du HER!


 
 
 
 
 

Alanya-Holiday Apartments (C) 2008