Spørsmål om langtidsleie?

 

Send gjerne en uforpliktende forespørsel til

 

booking@alanya-holidayapartments.com

 

Her kan du lese litt mer om følgende:

 

  • En nærmere beskrivelse av Den Tyrkiske Riviera:

 

 

 

Den Tyrkiske Riviera har de siste årene blitt et stadig mere populært feriemål for Skandinaver. Mange har også valgt å investere i egen bolig her, etter å ha oppdaget de lave prisene både på bolig og på det å leve her. Og ikke minst etter å ha oppdaget det fantastiske klimaet her med 330 soldager i året!

Det er tyrkerne selv som har gitt kyststripen av det sørvestlige Tyrkia navnet Den Tyrkiske Riviera, og det med rette. Her er strendene best, vannet varmest og klimaet mest stabilt. Ikke noe annet sted i Tyrkia har så mange "blå-flagg"-strender som Den Tyrkiske Riviera. I Alanya finnes blå flagg blant annet på Pegasos, Karaburun og Keykubat (Østre strand). Lenger mot vest er det blå flagg på flere strender i Cesme, Foca, Icmeler og Marmaris. Blå flagg tildeles de strendene som oppfyller strenge kvalitetskrav, og de gis kun for én sesong av gangen. I 2007 hadde Tyrkia 103 strender med ”blå flagg” status. Norge hadde 3!! Les mer om blåflagg standarden her.

Som en del av dette området regnes provinsene Antalya og Mugla, samt litt av Aydin- og Izmir-områdene. Kjente turiststeder i området er Antalya, Alanya, Bodrum, Fethiye og Marmaris.

På Den Tyrkiske Riviera (også kaldt Lille Asia) møtes øst og vest, Europa og Asia. Her sto sivilisasjonens vugge, her ble verdens eldste mynt funnet, og her ligger antikke byer, festningsverk og borger på rekke og rad langs kysten. Mange av de antikke byene er ennå ikke utgravet, og er et virkelig skattkammer å besøke!

Den Tyrkiske Riviera har vært strategisk viktig og folket her har levd under vekslende regimer gjennom tusener av år.

Langs Den Tyrkiske Riviera kombinerer du late feriedager med utflukter tilbake i historien, til korsfarernes og det ottomanske rikets erobringer. I tillegg er naturen her vakker og variert.

Her finner du et prisnivå som er langt under andre land langs Middelhavet, et klima som er langt over hva du finner andre steder, et vareutvalg som er svært stort, og av høy kvalitet, et folkeslag som er veldig vennlige og hjelpsomme, et godt utbygd helse- og pleiesystem og alle forutsetninger for en fantastisk ferie!!

Klikk på bildet for større versjon:

   

 

* * *

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ® 2008
alanya-holidayapartments.com

 

Ferieleiligheter til leie i Alanya, Tyrkia

- Perlen på den Tyrkiske Riviera -